Silane Guard - sticlă lichidă, opinii, comentarii, pret, Cum funcționează?
Sănătate și Tu

Silane Guard – sticlă lichidă, opinii, comentarii, pret, Cum funcționează?

Recent, unul dintre producătorul japonez a creat un instrument

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

inovator – polonez WILLSON Silane GARDA. Substanța este foarte plăcut de șoferii din întreaga lume.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Sticla lichida de o firma japoneza a creat, luând în considerare toate dorințele automobiliștilor, de ce este atât de popular. De înaltă calitate, mijloace pentru a garanta o protecție de durată a caroseriei, oferă Shine și culoare de suprafață lac. Acest instrument este considerat cel mai bun dintre toate produsele cosmetice.

Compoziția include un polimer, un agent de întărire, un silan, un solvent, pe baza nafta.

Scop silanic Guard

Silane GUARD WILLSON – sticlă lichidă prezent, care conține doar o singură componentă. Ultima versiune a acestei componente a constat din două elemente, care înainte de utilizare a trebuit să se amestece. În plus, noua versiune de sticla lichid este mult mai ieftin și mai compact – ambalaj de 1 poate acoperi masina cu mai multe straturi

.

Dupa ce a citit, cum să vorbească despre produs, este posibil să spunem cu precizie că lustruire și aplicarea lac fără probleme făcute cu propriile mâini.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Aplicare sticla lichid silanic Guard este doar pentru scopul său direct, adică să păstreze strălucirea culorii corpului.

In plus, aceasta sticla este proiectat pentru următoarele lucrări:

 • crea un film polimeric, protejează mașina de daune minore, cum ar fi zgârieturi și cioburi;
 • Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

  Protecție la intemperii legate de zăpadă și ploaie, pentru a preveni coroziunea învelișului metalic al mașinii;

 • protecție de substanțe care conțin alcalii, care este utilizat pentru mașini de spălat;
 • repulsia de apă de pe suprafața mașinii;
 • Siguranța Shine perfectă a mașinii în timpul anului.

Silan Guard ofera suprafete ale corpului pentru a aduna praf și se estompeze în soare. Acest instrument manipulat întregul corp, în plus față de plastic, cauciuc, faruri și alte suprafețe din sticlă.

Stratul de protecție Willson silanic Guard este folosit ca un instrument profesional. Această substanță protejează corpul perfect, dă vopsea o strălucire minunat și oferă o garanție că mașina va fi pentru o lungă perioadă de timp pentru a arata perfect.

Pentru a evalua beneficiile inovației în lumea noutăților, ar trebui să cumpere un lichid, Stelco de la Willson și lustruiți-le la mașină, și apoi pentru a vedea Shine ei și o puternică protecție.

Profesioniștii din sticlă lichid silanic Guard

Willson Silan Guard – instrumentul care are o mulțime de aspecte pozitive și principalele dintre ele sunt: ​​

 • dezvoltat de cei mai buni specialiști japonezi;
 • toate componentele într-o singură compoziție;
 • un pachet vă permite să poloneză până la 4 vehicule sau de a pune același număr de straturi de lustruire pe aceeași mașină;
 • este utilizat pentru păstrarea culorilor originale, luminoase și saturate ale corpului, îi conferă o strălucire radiantă;
 • efectul de siguranță de un an;
 • servește pentru hidrofobizare de suprafață;
 • are proprietatea antiemeticescoy;
 • protejează

  de tot felul de influențe în mediu;

 • are un efect abraziv
 • poate fi aplicat la orice masina, indiferent de culoarea, fac;
 • instrumentul este unic, popular și cu un preț rezonabil;
 • salvează pe mașinile de spălat și reparații minore;
 • este un simplu și ușor de utilizat acasă.

Rezultatele folosind silanic Guard

Pentru a verifica Silan Garda au efectuat mai multe teste și colectat o mulțime de clienți a dat un rezultat pozitiv și a confirmat eficacitatea acestuia printre alți analogi. După utilizarea acestui instrument, corpul de acoperire este obtinerea de silicon cu un nivel ridicat de durabilitate. Acest lucru înseamnă că aparatul este protejat de zgârieturi în pericol mici, care apar atunci când spălare.

Silan Guard este cel mai eficient mod de a proteja masina in timpul anului. Utilizarea sa contribuie la asigurarea durabilității și calitatea rezultatului.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Utilizarea acestei substanțe, nu există nici o îndoială că autovehiculul este stocat în siguranță:

 • după un tratament de droguri a corpului pentru o lungă perioadă de timp este într-o stare pura si zagranitsei, usor spalata;
 • pe parcursul anului, lacul pe corp este protejat de influențe externe și strălucește;
 • umezeala nu poate penetra, iar rugina nu apare;
 • proces corpul înseamnă că se poate observa un strat protector neted;
 • orice contaminare rapid rostogolească și lăsați mașina curată;
 • capac rezistent, întărit de silice conservă acoperire și protejează împotriva divorțului, respinge apa, păstrează culoarea și umbră.

Instrucțiunea Willson silanic Guard

Trebuie să fie foarte atenți în utilizarea fondurilor și pentru că aveți nevoie pentru a studia manualul care vine cu setul.

Pentru a începe ales un loc în care nu lumina directă a soarelui și de praf. spalatorie auto (scos definitiv grăsimea), uscate. Mijloacele aplicate pe burete și puteți începe să lustruit masina. După operația pe care ar trebui să așteptați aproximativ 10 minute și apoi ștergeți masina cu un prosop și un polonez la Shine, dar ar trebui să se facă fără a apăsa puternic.

După 60 de minute, dacă se dorește, se aplică un nou strat de protecție sporită, astfel încât să puteți face până la 4 ori.

Precauție și nuanțe silanic Guard

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Ca orice instrument, de protecție salanova Willson Silan Guard are linii directoare care trebuie respectate, și nuanțele pe care ar trebui să știți:

 1. În funcție de cât de multe straturi sunt aplicate și, astfel se va usca lustruire: polizare 2 – jumătate de zi; 3-4 – 24 ore; 5 până la 2 zile. Dar efectul maxim hidrofob este atins atunci când impusă de lichid automat de până la 4 ori.
 2. Pentru a menține mașina în stare perfectă nevoie de o dată pe lună să-l spele la chiuvetă.
 3. Produsul este potrivit pentru cinci ani de la data emiterii.
 4. Dacă mașină de lustruit, burete cade și cade la pământ, acoperit cu sticlă lichidă, ar trebui să fie aruncat afară din cauza prafului prins și murdăria pot zgâria suprafața corpului.
 5. La vânturile reci și puternice de mare este mai bine să se abțină de la procedura.
 6. Trebuie să fie foarte atenți în timp ce lucrează cu substanța și să nu lase ceara intra în ochi sau în gură. Dar dacă sa întâmplat, atunci, o nevoie urgentă de a spăla locul în care lichidul lovit de sticlă cu apă curată.
 7. Pentru a lucra trebuie să purtați mănuși și o mască.
 8. Un loc unde mașinile lustruite, trebuie să fie bine ventilat, ca instrument poate otrava sau provoca amețeli severe. Dacă se întâmplă acest lucru, cel mai bine este de a merge la medic și se testează.
 9. Sticla lichida ar trebui să fie depozitate departe de orice foc și departe de copii, la temperaturi de până la 40 de grade Celsius.
 10. Instrumentul trebuie să fie în poziție verticală și trebuie să se considere că aceasta nu se congela.
 11. Dacă instrumentul este imprimat, nu este necesar să se păstreze mult timp, ca autopsia începe să provoace o reacție chimică și niciodată nu se poate opri, chiar dacă închideți substanța capac.
 12. Când lucrarea este terminată, trebuie să efectueze eliminarea restului de polishurile din ambalaj.
 13. OL>

  & nbsp;

Soare Lazarescu

"Soare Lăzărescu este un copil de 25 de ani, receptioner centru de sănătate a cărui viață este dominată de rezolvarea uciderea prietenului ei, Erin King. Erin a fost strangulat în 2011, iar criminalul nu a fost niciodată adus în fața justiției.

Ea este britanic, care se definește ca fiind drept. A început să studieze medicina la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. Ea este alergic la crustacee. Ea are o fobie severă de câini, și este obsedat de topuri rezervor și pisici.

Fizic, Soare este în formă bună. Ea este foarte scurt, cu pielea palidă, părul maro închis și ochi negri. Ea are un rezervor de top pe spate mai mici.

Ea a crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții ei, ea a fost crescut într-o serie de centre de plasament.

Ea este în prezent singura. romantismul ei cel mai recent a fost cu un doctor junior numit Shad Craig Stephenson, care a fost de aceeași vârstă ca și ea. Ei au rupt în sus, deoarece shad nu a putut face față cu obsesia lui Soare cu moartea lui Erin.

Cel mai bun prieten Soare este un receptioner centru de sănătate numit Mali Clay. Ele sunt inseparabile. De asemenea, ea se blochează în jurul cu un recepționer centru de sănătate numit Linette Graham. Ei se bucură de puzzle împreună."

S-ar putea să-ți placă și...