pentru marirea penisului - site-ul oficial, cumpara acum, comentarii, pret
PutereȘtiri

 pentru marirea penisului – site-ul oficial, cumpara acum, comentarii, pret

Gel pentru marirea penisului –

Mărimea contează. Aceasta mantra simplu poate fi auzit de la orice receptor:. Dacă este un spectacol de divertisment sau o comedie de tineret, cultura populară cu persistență de invidiat Spud acest subiect, cultivarea în inimile adolescent timid al naibii de complexe

Mai mult, cererea de aprovizionare creează: Internetul ofera gratie pentru a crește pula pentru toată lumea, comandați doar un

alt gel sau o cremă

.

Și, deși un scepticism comun în ansamblu sugerează că astfel de propuneri pot fi, să-l puneți blând, exagerat optimismul, prost este deja șoptind

în cealaltă ureche: „? Ce se întâmplă dacă De ce să nu încercați“ EM>

„dimensiune negru“ este un nume interesant pentru un gel. Aceasta este, probabil, o referire la stereotipul ca negrii baieti au Dicks mari. Și când am avut o idee similară, m-am făcut de rușine imediat mine să spun: nu poti doar trivializa – nu știi niciodată de ce creatorii uneltele i-au dat acest nume. Dar în zadar mi-am învinovățit.

– 10 ani de cercetare membri

Pentru a clarifica câteva întrebări despre titlul acestui antet, doar începe cu poveștile care au fost luate pentru a vinde un site:

Ce este ca să-și petreacă 10 de ani de viata studiului membrilor Negro? Nu mă înțelegeți greșit – eu nu sunt rasist, nu ma deranjeaza culoarea penisului, iar faptul că cineva și-a dedicat 10 de ani de viata de imens cocoșilor

.

10 ani! Ce sa întâmplat cu acești oameni? Cum trăiesc pe? Nu au familie? Ceea ce visează noaptea? Sper ca acești oameni de știință are un centru de reabilitare speciala.

Dar sa trecem la subiect: acesti cercetatori au descoperit ca negrii au penisuri mari, datorită faptului că ei mănâncă în fiecare zi două produs special. Aceste nuci Cola, care sunt folosite pentru a prepara preparate tonice și băuturi (inclusiv cocs), și ceva numit Aguaje EM>.

Acest fruct exotic din America de Sud. Și este o întrebare firească: modul în care acest fruct au migrat peste ocean și a ajuns

în dieta de zi cu zi de baieti din Africa

?

Există în această poveste și a doua eroare logică. Este bine ilustrat de mema despre omul aruncat pe fereastră:

Oamenii de știință de 10 ani studiaza penisuri. Am decis că, pentru a avea un penis mare, trebuie sa mananci anumite alimente. Iar rezultatul a ne oferi … uz extern gel. Logică.

Compoziția produsului. Cola si Aguaje membru va creste?

Deci, așa cum am descoperit mai devreme în utilizarea nostru gel extern pentru creșterea membrul întâlnește yaguachi nucile de cola. nu va pierde timpul cu întrebări de genul „de ce nu cresc palma ta atunci când ungeti cu gel pe el să-l pună pe membrul“

și du-te direct la punctul: Ce pot aceste două componente

Maurice Aguaje sau bobinaj – palmier cu fructe comestibile sub formă de nuci. Fructele sunt comestibile și utilizate pentru a face suc, gem, inghetata, vin fermentat, deserturi și gustări, astfel încât numai în Peru, colectate de peste 50 de tone de fructe de date pe zi. Utilizați uleiul acestor nuci – acesta conține o concentrație mare de acid oleic, și un număr de alți acizi grași esențiali, astfel utilizat cu succes în medicină și cosmetică, în special de la produce mijloace de protecție contra radiației ultraviolete.

Piulița Kola este o plantă din familia Malvaceae. Folosit în medicină, iar unul este cunoscut în întreaga lume pentru Coca-Cola. Are un tonifiant, efect revigorant. Proprietățile lungirea orice parte a corpului uman – nu are

.

După cum putem vedea, compoziția acestui gel este potrivit pentru, de exemplu, dacă vă place să faceți plajă gol, și doriți să saistiti piele a penisului de la soare. Cu toate acestea, cât de mult din acest gel nu – este

puțin probabil să se întindă chiar și un milimetru el.

De ce este important să crească membrului -?

Partea cea mai sensibilă a organelor genitale feminine sunt situate în apropierea părții exterioare a corpului: clitoris si „top“ 10 cm din vagin. Având în vedere că dimensiunea medie a penisului „de pe planetă.“ – 13 cm, în cele mai multe cazuri, problema este de dimensiune exagerată

In special in timpul excitatiei, vaginul este comprimat și întins, ajustarea la dimensiunea partenerului penisului.

Wikipedia are un articol despre marimea penisului, care ajunge la concluzia, de asemenea, că mulți oameni exagera importanța dimensiunii penisului. Deci, sub titlul „percepții moderne și preferința sexuală“, prevede următoarele statistici:

  • Doar 55% dintre barbatii intervievati au fost mulțumiți de mărimea lui Dick. În același timp, 85% dintre femei au răspuns „foarte mulțumiți“, cu dimensiunea penisurilor partenerilor lor. Și doar 6% dintre femei au decis că cifra de partenerii lor „sub medie“.
  • De asemenea, 71% dintre femei cred ca barbatii exagera importanța dimensiunii penisului (sondajul a fost realizat de publicația „Psychology Today“).

Deci, importanța unui penis mare este în mod clar exagerat. Cu toate acestea, lăsați-l de 100 de ori

nu va conta, dar dacă există o astfel de posibilitate, atunci de ce nu? Dar este posibil sa se mareasca dimensiunile penisului cu ajutorul gel sau o cremă?

Cum de a crește de fapt, penisul. Versiunea medicamentului oficial

Sellers gel promit următoarele:

Dar gândiți-vă: cum poate un gel regulat pentru a mări o parte a corpului? Un rezultat similar se poate realiza numai prin interventie chirurgicala, cu o intervenție chirurgicală, care se numește ligamentotaxis. Acesta vă permite să crească pe membrul 3-5 vezi

Există și tehnici orientale (jelqing, etc.) pentru a crește penisului de 1-2 cm, care constă în treptata intindere a penisului. Pe un principiu similar găsi o varietate de duze și pompe.

Aceasta nu este o recomandare, ci doar informații cognitive, care este după cum urmează: nu crema, pastila sau gel este imposibil să crească un membru. impact fizic Numai directe cum ar fi exerciții sau operații speciale.

Rezumat

Gel nu poate crește penis. Este imposibil, în principiu, – să mărească partea corpului cu ajutorul unor cremă sau ceva de genul asta

.

În descrierea acestui produs, puteți găsi destul de o mulțime de defecte și ciudățenii, mai ales în istoria de 10 ani de cercetare a membrilor africani. Deci, avem o altă înșelătorie, concepute pentru creduli.

Tuulikki Tuomioja

"Dragomir Tomescu este o vârstă de 31 de ani, fostul aparat de ceai, care se bucură de rugăciune, podcasting și gastronomie. El este luminos și creativ, dar poate fi, de asemenea, foarte lacomi și un pic capricios.

El este dependent de cumpărături, ceva ce prietenul său Celyn Nannie Greenwood a arătat când a fost de 17. Problema intensificat în 2008. Dragomir a pierdut două locuri de muncă, ca urmare a dependenței sale, în special: activist local și aparat de ceai.

El este un britanic creștin care se definește ca fiind homosexual. A început să studieze filozofie, politică și economie la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. El are o fobie severă de șoareci, și este obsedat de Frozen.

Fizic, Dragomir este în formă bună. El este foarte inalt, cu pielea de măsline, păr ghimbir și ochii verzi.

A crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții lui, el a fost crescut într-o serie de centre de plasament.

El este în prezent singur. Cea mai recenta poveste de dragoste a fost cu un scriitor scenariu numit Derick Kelsey Hawkins, care a fost de 6 ani mai în vârstă decât el. S-au despartit pentru ca personalitatile lor puternice s-au ciocnit.

Cel mai bun prieten Dragomir este un fost aparat de ceai numit Celyn Greenwood. Ei se inteleg bine cele mai multe ori. De asemenea, el se blochează în jurul cu Myrtle Sutherland și Bobbi Burton. Le place să apară în fundal pe televizor împreună."

S-ar putea să-ți placă și...