Liquid Chestnut bautura pentru pierderea in greutate - opinii, preț, rezultat
Sănătate și Tu

Liquid Chestnut bautura pentru pierderea in greutate – opinii, preț, rezultat

Judecând după varietatea de produse pentru pierderea in greutate, care doresc să piardă în greutate de multe ori nu se referă la antrenor de fitness sau banda de alergat și la calculator nativ și on-line. Din păcate să recunosc, dar acestea două sunt în mod clar abuzează de încrederea noastră și încercarea de a face un profit. Și nu contează cât de ciudat, încă o dată să repete promisiunile

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

de publicitate de fonduri de la excesul de grasime, fara proceduri standard nu sunt necesare.

Liquid ChestnutDrink vândut sub formă de pudră solubilă. Conform producătorului, după prima doză

grăsime va începe să ardă și retragere. Nu aveți nevoie de nici un efort suplimentar – dieta și exercițiul fizic pentru muierilor. Liquid Chestnut promite tuturor un corp subțire cum ar fi modele, cu tot ce trebuie sa bea in mod regulat băuturii.

Ce a făcut Liquid Chestnut?

Principalele componente care sunt solicitate să pună speranțele lor de un corp perfect: fructe de padure Goji, extract de ananas și cactus. Deoarece 2 este componenta a fost deja abordat pe site-ul nostru, nu poate ezita să afirme că acestea nu au efectul de grăsime de ardere (care este confirmat nu numai opinii, dar, de asemenea, comentarii de la vizitatorii noștri).

Goji poate fi într-o anumită măsură, util ca toate boabele, ci sub formă de băutură solubilă din „utilitatea“ original rămâne un procent foarte mic. Și ce contează, dacă te arunci în plus boabe goji greutate sub orice formă, nu va ajuta?

Ei bine, cactus … singura băutură de cactus, merită respectul este, desigur, tequila. Nici un motiv științific să creadă că cactus va ajuta la pierderea in greutate, nr.

Cu toate acestea, indicate 3 componente nu este tot ceea ce poate fi găsit în băutură de ciocolată din excesul de greutate. Pentru o mai mare claritate, compoziția poate fi comparată cu o altă declarație frumoasă de către producătorii:

Să nu spun că băutura abundă în chimie – nu, compoziția normală, dar fără regulator de aromatizare, îndulcitor și aciditate, nu a fost. Dar una dintre componentele merită o examinare

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

mai atentă.

Ce este levocarnitine

L-carnitina este responsabilă pentru metabolismul și, mai precis, acizii grași transportorul. Cu ceva timp impactul său a fost egal cu anabolizante, prin care unii sportivi atenție la dieta ta. Dar studiile științifice nu au confirmat proprietățile utile ale carnitină pentru nutriție sport. Deoarece L-carnitină nu este un nutrient esențial, doza zilnică recomandată, de asemenea, găsite.

Dar alți experți spun că carnitina este benefică în tratamentul infertilității masculine și ajută la reducerea grăsimii și creșterea masei musculare. Deci, într-un experiment un grup de persoane în vârstă de peste 6 luni de la preluarea 2G de L-carnitină pe zi. La 6 luni, îmbunătățiri au fost notate activitatea mentală și forma fizică: în medie, subiecții au

pierdut 1,8 kg de grăsime și creșterea masei musculare 3,8 kg

Pentru a rezuma, oamenii de știință nu au ajuns la o concluzie unanimă cu privire la proprietățile benefice ale L-carnitină. Cu toate acestea, majoritatea experților și a unor studii de a da un bun motiv pentru a considera o substanță utilă care contribuie la metabolismul normal. Dar pentru pierderea în greutate carnitina are o foarte, foarte îndepărtate: 1,8 kg pentru o jumătate de an – este de 300 de grame de grăsime într-o lună. Este puțin probabil ca această realizare poate fi numită pierdere în greutate de succes.

Într-un plic conține pulbere 5g. 100 g de produs, există 2,5 g L-carnitină. Prin urmare, într-o singură porție de Dietele conține 0,125 g de substanță. Alcool 2 shake-uri pe zi, organismul va primi de 10 ori mai puțin decât carnitină oameni din experimentul menționat anterior. Logica matematică dictează că o lună mănâncă Liquid Chestnut va scăpa de la fel de mult ca 30 de grame de grăsime! Rezultatul Brilliant.

Un pic despre obezitate

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

H3>

Informații generale despre Cunoscând ceea ce este obezitatea și cum să-l lupta, puteți pentru câteva secunde pentru a distinge adevărul de minciuni sfruntate publicitate.

Cauzele obezității pot fi foarte diferite: stilul de viață, ereditatea, vârsta, sexul, dieta, stresul etc Vă rugăm să rețineți în fotografia de mai sus, în cazul în care compoziția specificată. În partea stângă, sub titlul „corpul model citit: nu este nevoie să se schimbe stilul de viață, nu au nevoie de exerciții, nu trebuie să urmeze dieta Este populismul pur, care este un semnal clar – mințim Pentru schimbări majore este!. necesare pentru a identifica și a elimina cauza (și, adesea, mai mult de unul). – dieta nesănătoase, stilul de viață nesănătoasă, lipsa de activitate fizică sau altceva

Deși carnitină, menționat mai devreme, îmbunătățește metabolismul, să fie conștienți de faptul că între arderea de grasimi si carbohidrati corpul nostru ar prefera carbohidrati, cheltuielile de glicogen. Prin urmare, înainte de antrenament nu este recomandat sa consume alimente bogate in carbohidrati. Și Liquid Chestnut 90% este din carbohidrati, ceea ce ar nega încercările de carnitină (care este neglijabilă) forța organismul pentru a începe arderea grasimilor.

Sumar – Liquid Chestnut

Liquid ChestnutDrink nu va ajuta să piardă

în greutate. Mă bucur că nu va afecta: în structura sa, este posibil să se găsească L-carnitină, chestii destul de util. Dar este prea mic pentru a obține nici un rezultat pozitiv. Prin urmare, cei care sunt cu adevărat caută modalități de a pierde in greutate, este mai bine să nu se pierde timpul pe acest cocktail inutil.

Tuulikki Tuomioja

"Dragomir Tomescu este o vârstă de 31 de ani, fostul aparat de ceai, care se bucură de rugăciune, podcasting și gastronomie. El este luminos și creativ, dar poate fi, de asemenea, foarte lacomi și un pic capricios.

El este dependent de cumpărături, ceva ce prietenul său Celyn Nannie Greenwood a arătat când a fost de 17. Problema intensificat în 2008. Dragomir a pierdut două locuri de muncă, ca urmare a dependenței sale, în special: activist local și aparat de ceai.

El este un britanic creștin care se definește ca fiind homosexual. A început să studieze filozofie, politică și economie la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. El are o fobie severă de șoareci, și este obsedat de Frozen.

Fizic, Dragomir este în formă bună. El este foarte inalt, cu pielea de măsline, păr ghimbir și ochii verzi.

A crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții lui, el a fost crescut într-o serie de centre de plasament.

El este în prezent singur. Cea mai recenta poveste de dragoste a fost cu un scriitor scenariu numit Derick Kelsey Hawkins, care a fost de 6 ani mai în vârstă decât el. S-au despartit pentru ca personalitatile lor puternice s-au ciocnit.

Cel mai bun prieten Dragomir este un fost aparat de ceai numit Celyn Greenwood. Ei se inteleg bine cele mai multe ori. De asemenea, el se blochează în jurul cu Myrtle Sutherland și Bobbi Burton. Le place să apară în fundal pe televizor împreună."

S-ar putea să-ți placă și...