Handy Heater - opinii, comentarii, pret, cumpara acum
Sănătate și Tu

Handy Heater – opinii, comentarii, pret, cumpara acum

În casa noastră, bateriile sunt rareori fierbinți. Dar îmi

place temperatura rece. Eu fac în liniște treburile casnice, iar când mă așez să se odihnească – să acopere picioarele cu o pătură. Problema a fost ca să mă viziteze de multe ori vin nepoții, și ei sunt incomode pentru a juca în jachete groase. Deci, din nou în toamna am început să caute dispozitivul, este capabil de a ridica rapid temperatura în apartament și l-au găsit într-un încălzitor portabil Handy de încălzire.

Despre acest dispozitiv am aflat de accident. o dată m-am dus la un vecin pentru ceai și am observat că apartamentul ei este un pic fierbinte. Am început să caute o sursă de încălzire, dar nu a putut să-l vadă. Observând acest lucru, un prieten mi-a arătat mâna pe perete în cazul în care orificiul de evacuare caseta foarte mic elegant. Nu puteam să cred că un astfel de dispozitiv mic oferă atât de mult caldura. La acasă, m-am dus la site-ul oficial încălzitorul Handy, citiți instrucțiunile și a făcut comanda.

Cum un incalzitor spațiu Handy de încălzire

Deschiderea parcelei, am văzut o casetă roșie strălucitoare cu o imagine a sistemului de încălzire și de listare beneficiile sale. În ciuda faptului că informația a fost făcută în limba engleză, imagini și diagrame explică cu ușurință ceea ce este scris acolo. În plus, internetul are instrucțiuni și un video de promovare în limba Europen. Aparatul în sine, așa cum am așteptat, a fost extrem de ușoară și compactă. (Înălțime – 15cm, lățimea și adâncimea – 9cm)

Heater Handy încălzitor are o greutate redusă, datorită faptului că elementul de încălzire din ceramică, și o carcasă din material termoplastic de înaltă calitate. Partea din spate a aparatului are un ștecher pentru priza de perete. Datorită acestui Încălzitor Handy părea să fie agățat pe perete, fără a ocupa spațiul din cameră. Și prin peretele frontal al carcasei diverge curenții de aer cald condus de un ventilator.

În instrucțiunile am văzut următoarele caracteristici tehnice ale dispozitivului:

  • putere – 400 W;
  • Tensiune – 220 V;
  • Nivelul de zgomot – 70 dB;
  • Timer programabil;
  • Protecție împotriva supraîncălzirii.

Mi-a placut incalzitor Handy incalzitor are o funcție de control al regimului termic. Deci, în partea superioară a corpului este display-ul, sub care există butoane „+“ și „-“. Cu ajutorul lor, au prezentat temperatura dorită la care Încălzitor se oprește automat la îndemână. Pentru a dezactiva aparatul, puteți, de asemenea, faceți clic pe comutatorul roșu pe partea. incalzitor portabil Genuine în porțiunea inferioară a pielii este ștampilarea cu litere ale numelui și în lateral -. degajării pentru ușurința de a transporta mâini

Selectam cărți despre îngrijirea copilului, am aflat că temperatura cea mai confortabilă în cameră + 22 ° C. Este acest lucru și am fost expus la vizitele de nepoți. Despre importanța prevenirii congelarea și supraîncălzirea spun și

pediatri.

Dupa ce a citit acest aviz al specialistului, am realizat necesitatea de a achiziționa și importanța funcției de termoreglare a încălzitorului.

Ce este un radiator Handy încălzitor în acțiune

Am verificat starea de funcționare a dispozitivului, dar nu este dorit la sosirea nepoților. În timp ce așteaptă-am dus la forum pentru a citi comentariile oamenilor obișnuiți care au cumparat deja Handy de încălzire. Trebuie remarcat faptul că comentarii negative au fost puține. În mare parte au fost scrise de oameni care au nevoie de un sistem de încălzire mai puternic.

În general, astfel de comentarii au fost puține. Cei mai mulți oameni au lăudat sistemul de încălzire pe, a subliniat beneficiile sale, au fost surprinși de încălzirea rapidă a camerei. Mulți dintre ei a descris starea de confort în timpul șederii acasă, posibilitatea de a merge în haine frumoase, reducerea numărului de răceli la copii.

prima dată când am folosit sistemul de încălzire Handy Heater în ziua sosirii fiica și nepoții săi. Dimineața am împins ușor scaunele, astfel încât acestea să nu obstrucționeze fluxul de aer cald, și a introdus-o în priză. Am auzit zgomotul fanilor, dar în curând sa obișnuit cu el și sa oprit să observe. Am nevoie pentru a ridica temperatura unei camere cu câteva grade, de încălzire și la îndemână au făcut față cu această sarcină în mai puțin de o oră, și apoi a leșinat.

Fiica și nepoții a observat imediat că apartamentul este cald și îmbrăcat în haine adecvate. Datorită încălzitorul, am fost capabili de-a lungul să joace în liniște un joc de bord, și după nepotul rostogolit pe podeaua mașini, și nepoata în apropiere, și a construit un turn din blocuri. Când copiii a mers pentru a rula afară, am deschis fereastra pentru a aerisi camera, apoi din nou pornit sistemul de încălzire.

Inainte de culcare, am redus ușor temperatura camerei la cald sub pătură, și dimineața din nou ridicat la un confortabil 22 ° C.

Cum să cumpere un încălzitor real de încălzire Handy

Astăzi, în magazine puteți vedea o gamă largă de încălzitoare de interior. Dar multe dintre ele au dezavantaje semnificative. baterie de ulei masivă ocupă mult spațiu și sunt incomode atunci când se deplasează în jurul valorii de apartament, în infraroșu sunt scumpe și consumă o cantitate mare de energie, și dispozitive de încălzire ieftine de multe ori rupe în jos și de a crea probleme cu tranzacția. Așa că am sugera pentru a comanda online de dispozitive de încredere, dovedit – un incalzitor portabil Handy de încălzire. La urma urmelor, are următoarele avantaje:

  • realizate din materiale de calitate;
  • încălzește rapid aerul din cameră;
  • există o oportunitate de a alege temperatura;
  • nu face un zgomot puternic, nu emite mirosuri neplăcute;
  • consumă cantități mici de energie electrică.

Fiica a fost foarte mulțumit de sistemul de încălzire Handy de încălzire pe care ea mi-a cerut să-i comande la fel. La urma urmei, nepoții vin să viziteze nu numai eu, dar aparatul este destul de ușor și compact. Se potrivește cu ușurință în geantă și rapid încălzește aerul în orice cameră. Acest lucru este util la îndemână încălzire este adesea menționată în comentariile pozitive ale oamenilor de pe forum.

Pentru a comanda un radiator de încălzire la îndemână am fost ușor. În partea de jos a site-ului oficial am completat chestionarul tastând în câmpurile cu numele și numărul de telefon mobil. Apoi, acest număr am numit Manager pentru a specifica adresa cele mai apropiate oficii poștale și alte detalii ale comenzii. Patru zile mai târziu, am primit o notificare mesaj de tip text de livrare de bunuri, apoi m-am dus la oficiul poștal, asigurați-vă că există un sistem de încălzire și a plătit pentru el.

Am folosit un încălzitor cameră Handy încălzitor pentru întreaga toamnă, iarna și primăvara, de 1-2 ori pe săptămână. În tot acest timp nu mi-a dat probleme sau probleme. Ea a lucrat bine, colibri tare zgomot și am simțit miros de ardere. Alte zile îl păstrează într-o cutie în dulap. Cred că mă va dura mai mult de un an. Deci, eu pot recomanda cu încredere acest aparat tuturor persoanelor cu probleme de încălzire.

Soare Lazarescu

"Soare Lăzărescu este un copil de 25 de ani, receptioner centru de sănătate a cărui viață este dominată de rezolvarea uciderea prietenului ei, Erin King. Erin a fost strangulat în 2011, iar criminalul nu a fost niciodată adus în fața justiției.

Ea este britanic, care se definește ca fiind drept. A început să studieze medicina la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. Ea este alergic la crustacee. Ea are o fobie severă de câini, și este obsedat de topuri rezervor și pisici.

Fizic, Soare este în formă bună. Ea este foarte scurt, cu pielea palidă, părul maro închis și ochi negri. Ea are un rezervor de top pe spate mai mici.

Ea a crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții ei, ea a fost crescut într-o serie de centre de plasament.

Ea este în prezent singura. romantismul ei cel mai recent a fost cu un doctor junior numit Shad Craig Stephenson, care a fost de aceeași vârstă ca și ea. Ei au rupt în sus, deoarece shad nu a putut face față cu obsesia lui Soare cu moartea lui Erin.

Cel mai bun prieten Soare este un receptioner centru de sănătate numit Mali Clay. Ele sunt inseparabile. De asemenea, ea se blochează în jurul cu un recepționer centru de sănătate numit Linette Graham. Ei se bucură de puzzle împreună."

S-ar putea să-ți placă și...