Sănătate și Tu

Dynamite – muscatura activator, opinii, comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra,

Unii pescari susțin că, dacă nu utilizați activatori pentru pește,

iar pescuitul nu este nimic de a face, puteți sta acasă și nu caută aventură. Dar marea majoritate a spus că pentru a utiliza astfel de trucuri cu privire la pescuitul aceasta a fost o idee proastă și nu se face pentru plăcere și pentru profit.
Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Doar să spun un singur lucru, ambele părți au dreptate, doar fiecare în moduri diferite. Un lucru trebuie să spun, activatori muscatul nu este un divorț, ei lucrează, dar toate diferite. Fiecare ar trebui să ridica momeală dreapta și momeală. Hai să vorbim mai mult despre acest lucru și să acorde o atenție la cele mai populare activatori.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Ce declanșează mușcătura Dynamite
Deci, care sunt activatorii și modul în care acestea funcționează în apă? Să vorbim despre asta. În loc de pescuit aruncat o bucată de momeală (volum de acord cu afirmația că este prezentă în fiecare pachet). Dupa obtinerea momeala la partea de jos începe acțiunea sa. Obiectivul principal al peștilor activatori – atragerea peștilor din toate în jurul rezervorului în loc de pescuit

.

Aminoacizii, grăsimi și alte atractanți, care fac parte din activatorii se dizolvă în apă și formează un punct de pe partea de jos, în loc de pescuit. Este o pată pe partea de jos face ca peștele să caute hrană, și trezește apetitul ei, și, în plus față de cârlig baited ei să mănânce nimic.

Mușcătura nu trebuie să aștepte mult timp. Dacă aveți de gând să pescuiască în iaz peste, mirosul se va răspândi treptat de-a lungul apelor, astfel încât ar trebui să nada un pic în amonte. În ceea ce privește pescuitul de iarna, atunci chiar mai bine – legile fizicii nu a fost anulat. În apă rece și miros atractiv pentru pești poluanți se răspândească mult mai repede.

Properties Dynamite

activatori musca concepute pentru a atrage pește și trezirea apetitului ei. Pe ele și să acorde o atenție. Unele substanțe pot efectua doar o singură funcție, efectul lor va fi mic.

 • Peștii se potrivesc doar în locul de pescuit, dar mușcătura nu va;
 • Peștele va musca pentru toată lumea în afară de tine;

Această situație nu este pentru toata lumea, asa ca cel mai bine este să se uite pentru substanțele care au atât proprietăți simultan. Este vorba despre acestea vom discuta mai jos, în Evaluarea noastră. Dar despre toate sub comanda.

Efecte secundare Dynamite

Efecte secundare de la utilizarea activatori nu este atât de important, dar acestea ar trebui să acorde o atenție. Dacă atent pentru a citi instrucțiunile (și așa face majoritatea poporului nostru), este posibil să nu exagerați cu doza, prin urmare, vă va satura peștele să muște, nu va fi.

Există o șansă de pește sperii, dar dacă ați cumpărat ciuguli activator de pe site-ul oficial, acest lucru nu se va întâmpla. Puteți urmări prețul scăzut și de cumpărare expirat sau contrafăcute produs de calitate slabă, atunci

efectul va fi mic. Dacă vreodată va fi.

Principiul de funcționare Dynamite

Principiul acțiunii de activator mușcăturii este extrem de simplu, și constă în două etape:

 1. Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

  Ademenirea pește la locul de pescuit;

 2. Trezind foamea;
 3. OL>

  Doar pentru a atrage pește la punctul de pescuit este mic, este necesar să se facă să muște. Si totul cu o singură echipă și mai dificilă. Prin urmare, oamenii de știință de mai mulți ani, selectat empiric combinația dintre componentele mușcătura activator și a obținut rezultatul dorit.

  Top 5 cele mai bune activatori musca Dynamite

  Cele mai bune activatori de a mușca – cele care satisfac pe deplin nevoile pescarului. Și toată lumea are nevoi diferite – Unora le place să prind pește de pradă, iar unii preferă să meargă cu tija flotorului în căutarea de crap. Prin urmare, pentru a face orice rating generalizată de activatori musca ar fi o idee rea.

  Am decis să aleagă numai cele mai populare activatori musca si ia in considerare fiecare dintre ele în detaliu, și, desigur, pentru a lăsa un comentariu din personalul editorial al site-ului (am fost pescuit cu tot ceea ce este descris mai jos momeli) și vă familiariza cu recenziile pescarilor.

  Astăzi, sub ochii noștri au fost cele 4 declanșatoare cele mai populare de mușcătura, ea FishHungry (care este, de asemenea, numit de pește foame), spray-activator XXL Pește, dublu de pește și momeala Dynamite efect senzational. Cred că toată lumea a auzit despre ei și vor să știe tot adevărul.

  Activator musca FishHungry

  Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

  FishHungry (pește foame sau pește foame) este una dintre cele mai bune produse de pescuit de vânzare. „Am auzit de el, practic, toate pescarii, dar cele mai multe au lăsat comentarii negative. Și doar o mică parte a înțelege cum să aplice și răspunde pozitiv.

  Acest model conduce mulți pescari să întreb despre FishHungry divorț sau nu. Vei spune imediat: nr. Oamenii nu știu cum să folosească un ciocan, de asemenea, strigând că este rău, dar nu spune nimic despre faptul că mâinile lor sunt curbe. Sper ca tot ceea ce înțeleg eu să ajung.

  Descrierea activatorului H4>

  Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

  FishHungry este considerat cel mai de încredere, cele mai populare și utilizate pe scară largă, printre alte activatori de pești. Unii spun că acest lucru este foarte mult afectat de publicitate. Dar dacă vă promovați alte prostii, apoi utilizează în mod activ, nimeni nu va.

  Versatilitate FishHungry ne face sa ne gândim la mulți pescari. La urma urmei, ca o parte activator mușcătură ar putea la fel de bine să fie pașnică și de a atrage pești răpitori, și chiar indiferent de perioada din an (funcționează la fel de bine pentru pescuit vară și de iarnă). Și compoziția este prevăzută în detaliu, în aer liber sac nada pot fi stocate pentru o lungă perioadă de timp și nu va merge rău.

  Properties Dynamite H4>

  Site-ul oficial de vânzare activator de pește ronțăit FishHungry solicită produsul său una dintre cele mai importante descoperiri în domeniul pescuitului și științei. După analizarea informațiilor, puteți vedea că are următoarele proprietăți:

 • Lucrul la o distanță foarte mare, atragerea de pește din toate rezervor la destinația selectată;
 • Peștele se trezește brusc apetitul și depozitat pentru o perioadă lungă de timp. Și, mai presus de toate acestea afectează exemplarele mai mari, care vor alimenta continuu în locul de pescuit.
 • La fel de eficientă în timpul verii, iarna, toamna și primăvara de pescuit. Și, de asemenea, vă permite să crească captura de pește în pescuitul marin și de apă dulce.

Cumpara Dynamite H4>
Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Pentru a cumpăra activatorul musca FishHungry trebuie doar să completați câmpurile simple, în forma în care apare făcând clic pe link-ul. Trebuie doar să introduceți numărul de telefon și numele, și apoi așteptați pentru operatorul de apel (ei numesc în decurs de 10 minute).

Pentru a completa chestionarul

activator Pret musca FishHungry ajunge la aproximativ …, dar nu pentru vizitatorii site-ului nostru. Când faceți clic pe link-ul pe care le-am oferit un activator pentru muscatura va costa doar … pe ambalaj, care este de 3 plicuri. Vă rugăm să rețineți că mărfurile originale sunt ambalate în cutii cu 3 plicuri. Livrarea de activator este realizată în majoritatea țărilor majore, cum ar fi Europa, Ucraina, Belarus, Kazahstan, Moldova și Kârgâzstan.

Trigger Fish musca XXL

Peste XXL este cel de-al doilea cel mai popular, dar nu sunt eficiente. Aceste activatori musca cunoscut tuturor pescarilor ca fiind unul dintre cele mai bune activatori de iarnă. Dar este mai bine decât să fie difuzate în primăvara, vara și toamna

Modificări de la 16 iunie:. Adăugat mai recent activator musca de pește XXL pentru pescuit vara. Puteți comanda făcând clic aici.

Dar nu esența, este de lucru într-adevăr momeala. Ia momeala clasica pentru pescuitul la crap (tort + făină) și se adaugă la porțiunea de pulverizare (numărul de robinete din sticla este determinată de masa amestec preparat). Gata, acum nu va merge acasă cu mâna goală.

Puteți, de asemenea, ocupa momeala cu activatorul de pulverizare. Apropo, foarte util atunci când pescuitul la crap. Eu de multe ori se presara boiliesuri această compoziție. Cel mai bun dintre toate ea se manifestă printr-o combinație de mirosul de pui și prune prăjit.

Descriere Dynamite H4>

Trigger Fish musca XXL nu este inferior celui descris mai sus. Dimpotrivă, el câștigă în anumite circumstanțe. Avantajul său este consistență – activator se face sub forma unui spray. Este foarte convenabil să le manipuleze cu momeli și momeală înainte de turnare în apă.

Proprietăți H4>

Proprietățile acestei momeli nu este diferită de cea anterioară, de modul în care am fost de rating, selectarea tuturor membrilor săi, astfel încât acestea poseda două dintre cei mai importanți indicatori. Și Activator de pește musca XXL nu este o excepție.

Proprietățile sale sunt după cum urmează:

 1. În primul rând, el atrage peștii din toate apele rezervorului la locul de pescuit, și creează un nor de atractant pe care o ține acolo;
 2. În plus, ca activator miros de pește ea dezvoltă senzația de foame și ea începe să caute în mod activ pentru alimente.
 3. OL>

  Cumpara Dynamite H4>

  Pentru a Activator de pește musca XXL este destul de simplu, este necesar doar pentru a face la câmpurile corespunzătoare din formularul cu numele și numărul de telefon. Apoi așteptați pentru operatorul de apel, care se va întâmpla în următoarele 15 minute.

  Pentru a completa chestionarul

  Prețul de pește XXL este de aproximativ & nbsp; … pentru locuitorii din Europa. Dar noi respectăm cititorii nostri si ne place sa le incante cu daruri. De aceea, vă oferim posibilitatea de a cumpăra activatorul musca cu o reducere de 53%. Va trebui să plătească doar

  … FONT> Activator musca uscata Blooder

  Activator musca uscata Blooder este un activator nou și eficient, care au participat oameni de știință europeni și pescarii din toate țările CSI. Pescarii au dat sfaturi cu privire la preferințele de pește din specii diferite, iar oamenii de știință au încercat să sintetizeze substanțe care ar putea provoca peștele să devină mai active.

  Datorită colaborării cercetătorilor au reușit să creeze un instrument cu adevărat eficient, care este în măsură să ofere o captură uriașă. Combinatia de feromoni si albumina (aceasta este sânge uscat) a condus la un complex de substanțe care îmbunătățesc acțiunea reciproc.

  Descriere Dry Blooder H4>

  Acțiunea activator uscat Blooder bazat pe interacțiunea de sânge și feromoni uscat. Combinația acestor componente declanșează foamea de pește, care se află în imposibilitatea de a se controla. Singurul rezultat pentru ca peștele să mănânce momeala pe cârlig. Principalul mijloc eficient de activator:

  1. Se usucă sângele, cunoscut sub numele de albumină. Această substanță este derivată dintr-un animal de sânge naturale într-un mod natural. Toată lumea știe că proteina este substanța cea mai ușor de digerat în corpul uman, pești și animale. Compoziția de albumină este inclusă 95% din proteină (proteine). produse alimentare simplă și eficientă. – iată ce ai nevoie de pește
  2. feromoni sintetizata, care încep să provoace o senzație de foame peștelui. Datorită influenței substanțelor de pește nu poate controla foamea singur. Ea începe să se miște în mod activ spre locul în care a fost feromonului în apă și găsește momeala.
  3. OL>

   Proprietăți Dry Blooder H4>

   Activator musca uscata Blooder ademenește peștele pentru pescuit, datorită efectului combinației ei special de feromoni si albumina. După fertiliza ovulul, după 10-20 de minute, un pește foame începe să înoate până la momeala. Acum, principala sarcină a pescarului este doar în agățare în timp util și să joace un pește.

   Cele mai eficiente componente ale activatorului mușcăturii este enzime aromatice de plasmă a peștilor. Și aceste componente sunt foarte diferite de omologii lor. Ei miros doar răspândit instantaneu în întreaga iaz și face muscatura de pește.

   Uscați sânge uscat Blooder făcut sub forma unei mase pulverulente, care poate domeshivat fără efort momeală sau pentru a adăuga la duze. La pescuit de iarna cel mai bine este să se ocupe de activator uscat Blooder foarte momeală că, după baie ei în apă a creat un punct miros atractiv.

   Avantajele Dry Blooder H4>
   • funcționează, fără îndoială, pentru pescuitul în vară și de iarnă;
   • include numai feromoni naturali, concentrate, și sânge uscat;
   • albuminei mare de lucrări, atunci când pescuitul pe râu și lac;
   • atrage pește cu o suprafață mare de rezervor;
   • activator muscatura este universală și la fel de bine atrage pești răpitori și liniștit.

   Funcționează cel mai bine din sânge uscat uscat Blooder pentru a atrage pești carnivori următoarele specii: crap, caras, linul, gândac. În cazul în care pentru a vorbi despre prădător, excelează atunci când pescuitul de somn, salau, Zander, Chub, biban și Ruff.

   Cumpara Dry Blooder H4> Pentru a cumpăra activator muscand Dry Blooder în Europa, Ucraina, Georgia, BeloEurope sau Kazahstan trebuie doar să completați un formular de cerere simplă pe site-ul oficial, care se află mai jos. Și apoi așteptați pentru managerul de apel pentru a actualiza datele despre livrare.

   Pentru a completa chestionarul

   Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

   video de revizuire a activatorului musca din sânge uscat H4>
   Cred că ar fi mai bine 1 timp pentru a vedea de 100 de ori pentru a citi. Vă oferim un video în care pescarul cu ani de discuții experiență cu privire la proprietățile acestui mușcare activator și cum să-l aplice în mod corect, în scopul de a captura mulți pești mari.

   Activator pește Double Fish

   Activator Pește Double la fel de bine-cunoscut în cercurile de pescuit, adevărul nu este atât de formă familiară. Acest lucru este dintr-un set de pescuit. Cumpărarea te va primi coletul în care momeala este atractant și un compus special pentru momeala de tratament. Destul de o abordare interesantă a pescuitului, nu-i așa?

   lucru foarte la îndemână, ori de câte ori trebuie să prind un prădător (și nu se utilizează momeală), de prelucrare numai Wobbler, momeli silicon sau trolling. Iată avantajele evidente de dublu de pește, în primul rând. – economia

   Descriere Dynamite H4>

   Mulți clienți scrie comentarii cu privire la utilizarea acestui momeală. Acesta a fost testat în diferite corpuri de apă: râuri, canale, lacuri, golfuri, mări, și chiar și în diferite anotimpuri de iarnă și de vară. Ea a lucrat la hurrah, principalul lucru este de a menține proporția în timpul gătirii.

   Toate acest lucru este menționat pe reverul ambalajului, este pictat clar când, cum și în cazul în care să se ocupe de nada sau momeală, adăugați momeală acest activator este rece. Cu ghidul de aplicare novice, care atunci nu vrea să dezvăluie pescarii cu experiență secretul de pescuit de succes.

   Properties Dynamite H4>

   Compoziția activator, care este complet identică cu peștele feromonului naturale eliberat din ei în timpul vieții. Dă-i instinctul de a mânca. Totul se întâmplă la nivel fiziologic și înoată pești la locul ademenit chiar și din cele mai îndepărtate părți ale apei, iar apoi Jaro începe să apuca momeala.

   Cumpara H4>

   Procesul de cumpărare este foarte simplu: este necesar să faceți clic pe link-ul care este furnizat sub acest alineat, și apoi completați formularul de comandă (indicați numele și numărul de telefon în câmpurile corespunzătoare) și așteptați pentru un operator de apel obține adresa de livrare.

   Pentru a completa chestionarul

   Pentru activator de pește de pește dublu disponibile pentru cetățenii Europei, Ucraina și Belarus. Prețul este de 2.950 de ruble și 848 UAH, respectiv. Dar, din nou, suntem oferindu-vă dar sub forma de reduceri, făcând clic pe link-ul nostru vei primi un kit de pescuit pentru doar 399 de ruble sau 1390 grivne.

   Activator musca Dynamite

   momeală Senzațional, despre acest activator se aude fiecare pescar. Unii spun că peștele ciugulit la momeala l-au tratat la fel de uimit. Interesant este faptul că atrage un pește pașnic și ruinare.

   a observat în mod repetat că știuca începe să fie foarte dornici de a apuca momeli care Dynamite turnat. Chiar și după depunerea icrelor perioadă de hrănire de o astfel de activitate a pradatorul a fost observată. Și pește alb este destul de bun răspuns la ea.

   Descriere H4>

   efect musca Activator dinamită este produs numai în formă lichidă. Acesta este 5 saci (din folie), de dimensiuni mici, și fiecare dintre ele umplute cu compoziția. Volumul fiecărui plic este de 5 ml Astfel că o persoană de pescuit au nevoie doar de o jumătate de pachet.

   Proprietăți H4>

   pește mușcare activă în orice vreme, în orice corp de apă este asigurată prin efectul asupra instinctelor peștilor la nivel fiziologic. Atunci când se dizolvă în apă activator este secretoare feromoni, iar pestele incepe instinctiv sa absoarba in mod activ sursa lor.

   Cumpara H4>

   Aici, de asemenea, totul este simplu: faceți clic pe link-ul de mai jos, completați câmpurile corespunzătoare ale formei și așteaptă consultantul pentru a rafina datele de livrare, care se desfășoară în Europa, Kazahstan și Belarus

   .

   Pentru a completa chestionarul

   Livrarea se face prin serviciul de curierat direct la casa ta. Acest proces durează de la 1 la 10 zile lucrătoare și este complet gratuit. Pretul unui pachet (5 flacoane cu tetradă activator lichid) este de numai 1450 ruble.

   Activatori de musca un divorț sau nu?

   Declar fără echivoc: activatorii musca Fishhungry, XXL Pește, dublu Peste si Dinamita nu este o înșelătorie și ei de lucru mare. Suntem o resursă reputație, care este vizitat de o mulțime de cititori și între ei există o bună parte din permanentă. Nu ne permitem să ne scrie despre faptul că nu a verifica pe propria lor experiență.

   Acest lucru se aplică și în acest articol, toate cele 4 activatorului a fost testat de mine personal, și un cuplu de prietenii mei. Efectul lor este ambiguu și se va arăta într-un mod pozitiv numai atunci când combinația corectă a tuturor componentelor.

   de pescuit de succes depinde de mai multe variabile. Prin urmare, cei care cred că vor cumpăra activatorul și vă puteți prinde un pește pe un stick cu un cârlig ruginit greșit. Momeala descrisă mai sus ajuta doar consolidarea pește.

   Și sarcina principală a pescarului și rămâne alegerea dreptul de tehnici și tactici de pescuit, selectarea uneltelor de pescuit și de alegere. Deci, toți cei care au cumpărat mușcătura activator, dar aceasta nu funcționează. Apoi, ei merg imediat pe forumurile de pescuit și site-uri, care descrie funcționarea sa incorectă. Pot spune doar un singur lucru: este în tine, nu momeala

   .

   Se combină uneltele din dreapta, selectați un loc de pescuit, ghidat de regulile general acceptate, du-te la procesul de pescuit în serios. Și numai după aceea se adaugă în momeală și momeala cumpărat se amestecă. Crede-mă, efectul nu se va ține în așteptare.

   Recenzii de pescari

   Michael, 34, Minsk

   Foarte mult timp în urmă am cumpărat activatorul FishHungry și a decis să scrie o recenzie reală. Dar azi a fost ziua. Din momentul în care l-am experimentat pentru prima dată în termeni backlava, eu nu merg pe apă, fără pachet de năluci în cutia lui de pescuit. El nu o dată eu și pește activ salvat, iar când peștii au refuzat categoric să ia orice momeala.

   Valentin, în vârstă de 47 de ani, Moscova

   A dat soția mea pescarului pachet zile activator Dynamite, am fost încântat, ca de multe ori observat publicitatea pe Internet. Am crezut că o idee bună să-l ia de pescuit. A venit la iaz și a făcut totul așa cum este descris în instrucțiunile. Dar nici un miracol sa întâmplat. Am prins exact la fel ca și restul pescarilor, un cuplu de lire sterline a adus acasă.

   Eugene, varsta de 19 ani, Kiev

   Tatăl meu este un avid pescari, am încercat diferite activatori pentru pește, dar mulțumit de numai două, ea FishHungry și dublu de pește. În ciuda tuturor criticilor de la prietenii mei, ei spun că este apă și nimic substanțial în ea, am decis să merg împotriva mulțimii și a cumpărat câteva pachete de activator. Acum, îmi plăcea să se uite la fețele nefericite ale acelor neiubitori care au spus că nu ar funcționa.

   Vladimir, în vârstă de 26 de ani,

   Sunt un pasionat de tors, așa că am fost atras de activatorul caracteristică musca de pește XXL au un impact pozitiv asupra pești răpitori musca. Lung nu cred, a ordonat imediat. Așteptat și imaginat cum prinde o mulțime de pește. Deci, pește cu utilizarea sa într-adevăr am împușcat, astfel încât să puteți lăsa feedbackul pozitiv și de a spune cu încredere:. Activatori de muncă muscatura

   Sergey, 22 ani,

   Am adunat cu prietenii pe o excursie de pescuit și am decis să bată toată lumea. Fără a spune cineva am cumpărat un pachet de activator și pune-l în cutia. La sosirea la iaz citiți instrucțiunile și a făcut totul bine pentru ea. Lure pește și a aruncat undița așteptând ca peștele să muște. Deci, pește în acea zi ia surprins pe toți în afară de mine. Deci, am acesti feromoni nu cred.

   Cyril, în vârstă de 27 de ani,

   Cetățenii acestui oraș știu că, pentru a prinde pește în apele noastre este destul de dificil, și uneori imposibil, dar nu și dacă aveți un pește dublu. Cu acest lucru ne-am prins cel mai mare platica printre toți pescarii. Adevărul este că, că ea la pește mare de lucrări deosebit de greu

   Albina, 39,

   Doar a observat că am fost singura fată lăsând un comentariu reală. Ei bine, bine. Pescuitul cu soțul ei și nu am putut înțelege de ce el prinde întotdeauna mai mult decât mine, și apoi am văzut că deține un fel de flacon, așa cum sa dovedit că a fost o Dynamite. Acum vom prinde o mulțime de pește împreună. Dar înainte ca eu cu siguranță, a fost jignit de el și nu a vorbit timp de câteva zile.

   Vitaly, în vârstă de 33 de ani,

   lung căutat în cazul în care pentru a cumpăra activator musca pește foame în Ucraina. Dar, în cele din urmă a găsit adevărul la început, m-am gândit, a cheltuit banii în zadar, crap nostru nu a răspuns la „pește foame“. Dar apoi am încercat să-l folosească pentru stiuca si a fost surprins – într-adevăr works./box]

   Andrew, 41 de ani,

   nu a observat diferența dintre captura înainte de a aplica activatorul și apoi. Voi spune acest lucru: dezamăgit, deși, probabil, mi-a fost. Deoarece prietenii sunt în mod constant folosind activatori de musca, și toți spun că un efect pozitiv asupra muscatura.

   Cumpara online

   atrag atenția asupra faptului că ar trebui să cumpere numai acele activatori musca, care va fi de 100% sigur. Și această calitate poate fi obținută numai pe site-urile oficiale ale producătorilor, link-uri la care ne-am furnizat mai jos.

Soare Lazarescu

"Soare Lăzărescu este un copil de 25 de ani, receptioner centru de sănătate a cărui viață este dominată de rezolvarea uciderea prietenului ei, Erin King. Erin a fost strangulat în 2011, iar criminalul nu a fost niciodată adus în fața justiției.

Ea este britanic, care se definește ca fiind drept. A început să studieze medicina la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. Ea este alergic la crustacee. Ea are o fobie severă de câini, și este obsedat de topuri rezervor și pisici.

Fizic, Soare este în formă bună. Ea este foarte scurt, cu pielea palidă, părul maro închis și ochi negri. Ea are un rezervor de top pe spate mai mici.

Ea a crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții ei, ea a fost crescut într-o serie de centre de plasament.

Ea este în prezent singura. romantismul ei cel mai recent a fost cu un doctor junior numit Shad Craig Stephenson, care a fost de aceeași vârstă ca și ea. Ei au rupt în sus, deoarece shad nu a putut face față cu obsesia lui Soare cu moartea lui Erin.

Cel mai bun prieten Soare este un receptioner centru de sănătate numit Mali Clay. Ele sunt inseparabile. De asemenea, ea se blochează în jurul cu un recepționer centru de sănătate numit Linette Graham. Ei se bucură de puzzle împreună."

S-ar putea să-ți placă și...