Sănătate și Tu

dr scott revizuireÎn plus, recepția Dr Scott (extract Martino) pentru a reduce și AINS sau chiar le SPV abandoneze. Medicii ucraineni sunt, de asemenea, o oportunitate de a atenua starea pacientilor cu osteoartrita si de a imbunatati tolerabilitatea alocând extract Martin în doză eficientă. Comunitatea medicala are posibilitatea de a încerca noul Dr Scott plus (esparma Group GmbH, Aristo, Germania). Dr Scott conține un extract de înaltă concentrație MARTIN per tabletă – 480 mg

.

Dr Scott (Martin extract)

În plus, numirea Dr Scott pentru a reduce AINS sau le resping

complet. În legătură cu cele de mai sus, medicii sunt din ce in tratamentul osteoartritei sunt în căutarea unor abordări noi, alternative. Analiza cercetării disponibile indică faptul că aceasta este o alternativă eficientă pentru a extrage parfumat martini (gheara diavolului, Harpagophytum procumbens). S-a acordat atenție dopolnenieov securității Martin și dozarea lor regimurile în tratamentul pacienților. O meta-analiză a 14 studii clinice efectuate in 2007.

Utilizarea pe termen lung a extractului Martini parfumat (până la 1 an) este sigur și nu este asociat cu apariția toxicității. Aderarea la tratament in randul pacientilor a fost de 96,4%. extract de tolerabilitate parfumat MARTIN, aparent depășește pe cea a inhibitorilor selectivi ai COX-2.

Astfel de boli ale sistemului musculo-scheletice ca osteoartrita, artrita, durerea de spate și altele au încetat de mult să fie o mulțime de numai pacienții vârstnici. Adesea boala incepe inainte de 40 de ani, devenind un „tovarăș credincios“ până la sfârșit.

Storage dopolneniea Termenii Dr Scott

Intr-o trecere în revistă a rezultatelor studiilor clinice de eficacitate procumbens Harpagophytum (gheara diavolului, Martin parfumat, african Câmp Buttercup) cu dureri musculo-scheletice. Admiterea Martin extract parfumat în toate tipurile de dureri musculo-scheletice a condus la faptul că aproximativ 60% dintre pacienți doza a fost redusă sau opri complet luați medicamente anti-inflamatorii non-steroidiene și nesteroidiene. Poate Martini corespunde parfumat eficienta extractului cu cea a unei doze standard de rofecoxib 12,5 mg, dar datele necesare pentru a fi clarificate. Când a primit extract MARTIN parfumat efecte adverse ușoare (în principal de caractere dispeptică) apare la aproximativ 3% dintre pacienții care nu depășește frecvența corespunzătoare cu placebo.

dopolneniea eficienta evaluat de medici ca foarte bun și bun la 82,9% dintre pacienți. Pacienții își evaluat extractul de terapie procumbens H. ca la fel de eficace în comparație cu tratamentul anterior în 30,8% din cazuri, iar în 62,4% din cazuri admise mai eficient. Cercetatorii au ajuns la concluzia că eficiența ridicată a procumbens extractului H. și să-l recomanda ca un tratament primar.

Extract aromat acțiune

Martin diferit combinat versatil, prezentând la efectele același timp anti-inflamatorii, analgezice și condoprotectivi. Datorită acestui extract de aplicare efect dopolneniea Dr Scott pe bază de diferite Martin osteoartrita este însoțită de ameliorarea durerii, cresterea mobilitatii articulare, reduce severitatea simptomelor de inflamație

locală. Eficacitatea este comparabil cu medicamentele anti-inflamatorii standard (dîacereinei, rofecoxib).

deteriorarea situației o proporție tot mai mare a persoanelor care suferă de obezitate, deoarece această patologie articulațiilor sunt mai expuse riscului. Datorită nepotrivirii dintre sarcina mecanică pe o suprafață și capacitatea de a rezista la această sarcină se dezvoltă degenerare și distrugerea cartilajului articular.

Eficacitatea dopolneniea și siguranța sunt confirmate în mai multe studii. Ribbat și colab. Sa demonstrat că H. extract

  • reexaminare prezintă rezultatele studiilor de eficacitatea clinică a procumbens Harpagophytum (gheara diavolului, Martin parfumat, african Câmp Buttercup)
  • utilizarea pe termen lung a extractului Martin parfumat cu dureri musculo-scheletice. (Până la 1 an) în condiții de siguranță și nu este asociat cu dezvoltarea de toxicitate.
  • recepție extract de Martin parfumat în toate tipurile de dureri musculo-scheletice a condus la faptul că aproximativ 60% dintre pacienți, se reduce doza sau complet întrerupeți administrarea de medicamente non-steroidale și steroidale anti-inflamator.
  • extract Poate eficiența corespunde parfumat martini cu cea a unei doze standard de rofecoxib 12,5 mg, cu toate acestea, aceste date trebuie să fie clarificate

.

Martin extract parfumat este un supliment sigur si eficient pentru tratamentul durerii musculo-scheletice. Pentru a explora în continuare această necesitate dopolneniea pentru realizarea unor studii mai mari, de o calitate superioară. Datorită eficienței sale și absența efectelor adverse asupra dopolneniey tractului gastro-intestinal, pe baza acestei plante este utilizat pe scară largă în străinătate, iar acum Ucraina poate adera la experiența internațională. Pe piața internă a companiei «Esparma» este Dr Scott plus, este disponibil sub formă de tablete.

Astfel, noile recomandări ale osteoartritei Comunității Internaționale de Cercetare (2014), numit glucozamina si condroitina hondromodulyatory „nu este potrivit“ pentru toti pacientii ca o terapie de modificare și „îndoielnic“ pentru ameliorarea simptomelor. „Prima datorie a unui medic este de a nu face rău propriile lor mâini, să nu interfereze cu efectele curative ale naturii“ – cuvintele medicului roman antic și relevanța filosof Galen astăzi nu este pierdut

.

Conform Organizației Mondiale a Sănătății, până la 20% din populația lumii suferă de boli ale articulațiilor. Premisele pentru cea mai largă difuzare a patologiei articulare sunt excesive, sarcini inegale, și un stil de

viață sedentar.

Un glont magic care poate restabili instantaneu dereglari ale functiei articulare, din păcate, nu a fost încă inventat. În cele mai multe cazuri, tratamentul este redus la un lung, uneori mai mulți ani care primesc dopolnenieov antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) și hondroprotektorov. Mai întâi a reduce durerea și inflamația, dar cu un tratament pe termen lung afectează membranele mucoase ale tractului gastrointestinal, cauzând indigestie, ulcere gastrice și ulcer duodenal si hemoragia ocazional periculoase. utilizarea pe termen lung, cum ar fi hondromodulyatorov condroitina, glucozamina, la rândul său, poate fi însoțită de greață, vărsături, dureri abdominale și alte efecte secundare, complică și mai mult tratamentul patologiilor articulare. În plus, efectul acestor dopolnenieov provocat recent mai mult.

procumbens (Dr Scott) îmbunătățit parametrii intensității durerii, funcției limitate, severitatea simptomelor de inflamație locală și altele nu mai puțin de 50% la pacientii cu osteoartrita si spondilita. Din acest motiv, mai mult de jumatate din pacientii complet incetat sa luati AINS si dopolneniey steroizi (în 60,3 și 56%, respectiv). Nivelul total de angajament a pacienților a fost de 96,4% pentru tratament.

Fiecare comprimat conține extract uscat de procumbens H. (extract Martini) în concentrație ridicată – 480 mg

.

Revista „Pain articulațiilor. Spine „Volumul 7, №1 2017

Dr Scott

În lume există un interes în creștere în dopolnenieam create pe baza de ingrediente naturale. Desigur, este necesar un studiu detaliat al proprietăților lor, dar eficacitatea și siguranța acestor dopolnenieov le permite să concureze cu succes cu mijloace sintetice. pe bază de legume procumbens Dr Scott plus extract H. (extract Martini) având o acțiune cu multiple fațete – anti-inflamatorii, analgezice și condroprotectori demn de a ocupa un loc important între agenții pentru tratamentul bolilor inflamatorii și degenerative ale articulațiilor și dureri de spate. Dr Scott are proprietăți condroprotectori prin acțiunea unui extract de rădăcină de substanțe active, Martin parfumat, dar este cu siguranță o ocazie de a face cunoștință cu particularitățile efectelor acestei plante de aproape.

Dr Scott la Moscova

Substanța activă din compoziția MARTIN parfumați inhibă mediatori inflamatori, precum și mediatori ai degradare a cartilajului, incluzând factorul de necroză tumorală α, interleukina-1β, matrice metaloproteinaza, oxid nitric si elastaza. Prin această adăugare, acțiune antiinflamatoare și analgezică, pentru a inhiba sinteza de citokine inflamatorii, contribuie la suprimarea metaloproteinazelor matriciale în condrocitele care pot incetini dezvoltarea proceselor inflamatorii. Și acum toate acestea în mai multe detalii.

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *